Brukererfaring

Kathrine A (Flatåsen, Norge): Jeg er både takknemlig og utrolig fornøyd!

Jeg har slitt med hodepine migrene i hele mitt voksne liv. Jeg har hatt daglig hodepine og i tillegg 2 -5 migreneanfall hver uke. Pga dette har jeg vært en del borte fra jobben som lærer, men ikke så mye at det har gått utover jobben. Jeg har blitt vant til å ha vondt i hodet, i tillegg til at jeg stortrives på jobb. Resultatet har blitt at jeg har vært på jobb og så vært kjempedårlig hjemme.

Jeg har prøvd det som prøves kan, osteopati, homeopati, akupunktur, fysioterapi, soneterapi, betablokker, topimax, ulike migrenepreparater og butinox. Ingenting har fungert optimalt.

I høst var jeg hos nevrologen jeg går til og fikk da prøve Cefaly i 2 uker før jeg evt gikk til anskaffelse av det. Dette ble starten på et nytt liv, etter at jeg ble veldig dårlig noen dager i starten. Etter at prøveukene var over kjøpte jeg min egen Cefaly. Den bruker jeg nå hver dag, og det ubehaget jeg følte i starten har gått over til en «vondgod» følelse. Jeg har ikke hatt hverken migrene eller hodepine på mange uker, det er helt utrolig!

Måtte bare dele min opplevelse - jeg er både takknemlig og utrolig fornøyd! (I tillegg til at jeg trives med «Wonder Woman-looken»)

Kristin E (Sverige)

Cefaly og hvile hjelper meg i stor grad å få bort hodepinen helt eller å hindre den å bli verre.

Jeg kan virkelig anbefale Cefaly. Cefaly hjelper meg når jeg har migrene eller sterk hodepine og ikke klarer å gjøre noe annet enn å hvile. Ettersom jeg får hodepine av nesten alt jeg gjør er det beroligende å ha noe som holder hodepinen i sjakk så den ikke forsterkes til det er nesten ulevelig. Cefaly og hvile hjelper meg i stor grad å få bort hodepinen helt eller å hindre den å bli verre.

Å gå i byen og i butikker gir meg alltid hodepine. Takket være Cefaly – som stopper opp og lindrer hodepinen – så orker jeg nå å gjøre ærend og å komme meg hjem uten å få så sterk hodepine eller migrene som jeg fikk i slike situasjoner tidligere. De elektriske støtene fra Cefaly gjør at jeg ikke kjenner den fryktelige verken så godt. Cefaly gir en sårt tiltrengt lindring som gjør at jeg håndterer den vanskelige situasjonen bedre.

Robin (Canada)

Kjære Cefaly, jeg er 42. Jeg har hatt migrene siden jeg var 14.

I gjennomsnittet mellom 15 og 28 i måneden. Hva som utløser min migrene har vært et mysterium for flere healere, leger og spesialister jeg har sett gjennom de siste 30 årene. Jeg har vært heldig som har hatt råd til (det som føles som) hundrevis av behandlinger gjennom årene. Fra psykoterapi til diett, diett igjen, enda en diett, allergiutredninger, hjerneskanninger, krefttester, hormondiagrammer, til tradisjonell kinesisk medisin, yoga, akupunktur, shiatsu... Jeg kan fortsette å fortelle, fra pappimi- og puvaterapi til energiarbeid, blomsterremedier, homeopati, massasje (i alle varianter), botox, Silvametoden, lys- og fargeterapi, refleksologi (fot, hånd og øre) Poenget? Nesten 30 år og ingen løsning. Fram til jeg kjøpte deres produkt på Costco.

Jeg har hatt 3 migrener denne måneden. Og for meg? Det er helt uhørt. Så tusen takk for et fantastisk resultat. Jeg kommer til å fortsette med de to daglige behandlingene og håper å sende en e-post om noen måneder med enda bedre resultater. Jeg er så glad for at jeg ikke har gitt opp og funnet deres produkt etter alle disse årene med dusinvis av feilende behandlinger.
Tusen, tusen takk.
Hilsen Robin

Hanne H (Kongsvinger)

Som helsepersonell av fagbakgrunn var jeg naturlig nok litt skeptisk til produktet. Dette var hovedårsaken til at jeg kontaktet firmaet som selger Cefaly i Norge.

De siste to årene har jeg hatt hyppige og intense migreneanfall. Har forsøkt mange typer forebyggende medikamenter, og har hatt et stort forbruk av anfallsmedisiner med litt varierende effekt. Felles for all behandling har vært bivirkningene, som til tider har vært ganske plagsomme. Jeg ble derfor veldig begeistret når jeg første gang fikk høre om Cefaly. Som helsepersonell av fagbakgrunn var jeg naturlig nok litt skeptisk til produktet. Dette var hovedårsaken til at jeg kontaktet firmaet som selger Cefaly i Norge.

Fra min aller første kontakt med firmaet har jeg fått veldig god service. Rask og profesjonell behandling, og når jeg forklarte mine helseutfordringer for kontaktpersonen følte jeg meg godt ivaretatt uten at produktet ble oversolgt. Ble oppfordret til å prøve ut produktet, og fikk god informasjon om at jeg kunne få pengene tilbake dersom jeg ikke ble fornøyd.

Etter kort tid fikk jeg Cefaly tilsendt, og jeg har prøvd det ut som både behandling under begynnende anfall og forebyggende. Aller størst effekt får jeg ved å bruke det jevnlig, her er jeg fortsatt i eksperimentfasen av hvor hyppig jeg har behov for. Vanskeligst i hele håndteringen av Cefaly som forebyggende behandling er å sette av tid til å gjennomføre det. Produktet er enkelt i bruk, og selv om det var litt ubehagelig i begynnelsen, venner man seg veldig fort til å bruke det. Jeg har dessverre ikke kunnet kutte ut så mye av medikamentene jeg bruker, men jeg ser at jeg absolutt har nytte av Cefaly dersom jeg klarer å bruke det helt i begynnelsen av et anfall. Bruk av Cefaly gjør anfallene mine litt mindre intense og varigheten noe kortere når jeg kombinerer den med anfallsmedisiner. Om produktet vil ha like god effekt for andre kan jeg ikke love, men jeg er helt sikker på at du ikke vil angre at du har forsøkt når firmaet gir den gode pengene-tilbake-garantien dersom du ikke skulle være helt fornøyd med effekten.

Mary P (London): Cefaly er veldig suksessfullt!

Migrenene mine startet etter at jeg fødte mitt tredje barn da jeg var 28. Utløserne var stress, tiden på måneden, alt alkohol, sjokolade og ost – de vanlige tingene. Også helgen, noe som er veldig vanlig. Hodepinene var sentrert over høyre øyebryn og over til bakhodet, og etter å ha prøvd alt på (og utenfor) markedet måtte jeg til slutt ty til en medisin kalt «Migril» som har veldig ubehagelige sideeffekter.

Hvis ikke jeg tok medisinen ville hodepinen fortsette, og det lengste jeg klarte å gå uten var tre uker. Tre barn til gjorde ingen forskjell på migrenen, og heller ikke hadde det noen effekt når jeg kom i overgangsalderen.

Når Glaxo lagde [legemiddel]; forandret livet mitt seg fordi jeg kunne jobbe samtidig som jeg kunne ta medisinen. Den hadde få eller ingen sideeffekter, men var uhyre dyr, rundt £15 pillen. Jeg tok i gjennomsnitt fem piller i uken, ettersom migrene fortsatte, så den eneste fordelen var at jeg behandlet migrenen men ikke hyppigheten av den. Til slutt sa legen min at jeg ikke kunne fortsette å ta [legemiddel] så ofte, og at jeg skulle prøve å finne en annen kur.

I fjor leste jeg om Cefaly i Daily Mail og bestilte én umiddelbart. Jeg har fulgt instruksjonene til punkt og prikke (jeg bruker den fremdeles fem minutter på morgenen og kvelden, men kan la denne delen være hvis du vil!) og har brukt den nå i nesten seks måneder. For meg var resultatene nesten umiddelbare, for i denne perioden har jeg bare hatt to (sammenlignbart mye mindre) migrener, og nå nesten ingen i det hele tatt.

Jeg blir seksti i november, så det er greit å si at jeg har slitt både psykisk, emosjonelt og økonomisk fra migrene i over 30 år, men siden jeg begynte å bruke Cefaly har jeg kunnet leve et normalt liv, og heller på ingen måter måtte være så påpasselig med hva jeg spiser og drikker.

Sandrine D (New York)

Jeg synes det var tid for en oppdatering. Jeg har brukt Cefaly siden det kom på markedet. Forskjellen er dramatisk, og jeg har hatt opptil seks eller syv behandlinger daglig, og med minimum på to med full styrke på første setting.

La meg bare si at migrenene ikke bare er mindre hyppige, men mindre intense også. I gjennomsnitt har hyppigheten falt fra daglig til nærmere tre til fire i uka, og noen ganger mindre. Smerten er mye lettere å håndtere med mindre medisiner, og den avtar mye raskere. Ofte når jeg våkner med migrene så forsvinner den tidlig på ettermiddagen, og den kommer på natten er den ofte borte på morgenen. Dette skjedde ALDRI før. Mine migrener var ofte en tre-dagers affære, før den roet seg ned til en vedvarende mindre migrene.

Tabitha P (London)

Jeg er en travel advokat og har fulgt deres retningslinjer og brukt Cefaly setting 1 i 5 minutter hver dag siden produktet ankom, og Cefaly setting 2 i 20 minutter i helgene, og jeg har ikke hatt migrene på over fem uker.

Dette er helt fantastisk og jeg er utrolig fornøyd. Det er mange år siden sist jeg har gått rundt så lenge uten migrene, og jeg vil holde dere oppdaterte, men ikke minst takk for en fantastisk innovasjon. Jeg burde tilføye at når jeg først har migrene så er det voldsomme migrener – voldelig hodepine og kvalme, så som dere sikkert skjønner er dette et lite mirakel. Og selv om jeg skulle få migrene nå så er fem uker uten ny rekord.